Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, триесет и прво издание. Sonder., првата македонска ААА игра започна со предвремени нарачки преку нивниот дигитален фронт. До 8 мај, за кога е предвидено излегувањето на првата епизода како дел од раниот пристап на Steam програмата, секоја нарачка со […]

Прочитај повеќе

Новата епизода на MKD20 е фокусирана на најдобрите игри понудени на „Black Friday“. Titanfall 2, Black Desert Online се дел од игрите кои доаѓаат со значителни попусти и кои се препорачани од МКД20. Дел од епизодата е и Final Fantasy XV која излегува оваа недела.

Прочитај повеќе