Вашиот Windows оперативен систем знае да разочара по подолго време користење и да понуди работна околина која не е подеднакво брза и функционална како што ја паметите. Таквото нешто би можело да произлегува од проблеми во регистарот, грешки со дозволи за одредени фајлови, несакани последици од update процеси или пак оштетени системски фајлови. Windows Repair […]

Прочитај повеќе

Во компјутерите има море од апликации, но една апликација често се провлекува низ повеќето од нив. Кога компјутерот ќе потклекне и ќе ве разочара со неефикасност, особено во поглед на брзина, CCleaner се поставува како софтверскиот Red Bull и до одредена, високо-дискутабилна мера знае да му даде освежувачка доза ефикасност. Во случај да не сте задоволни ниту […]

Прочитај повеќе