„Бизнис Херој“ е веб сервис кој работи на Informatrix, претходен сервис на Инфопроект, и е еден од првите .мк решенија во облакот за менаџирање на бизниси. Сервисот обезбедува следење на сметководство, производство, набавка, архивирање, залихи и други ресури директно преку веб во било кое време. „Голема болка на микро и средни претпријатија во Македонија е […]

Прочитај повеќе

IBM го презентираше својот Lotus Software, што е колаборативна бизнис платформа која содржи разни бизнис решенија како белешки, календари, мејлови, веб состаноци за поефективна работа на една компанија.

Прочитај повеќе