Од хоби до интересна идеја за заработувачка, Никола Војновски a.k.a ExtremeBT стартува „нарачај си свој аватар“ проект каде откако ќе му пратите ваша слика ќе добиете цртана карикатура или аватар кој ќе ви биде слика на друштвените мрежи или форумите…

Прочитај повеќе