CES уште не завршил, а Samsung Electronics веќе работи на следниот голем настан, Mobile World Congress кој се одржува во февруари. Традиционално, домаќин на настанот е Барселона, а оваа година посетителите ќе можат за прв пат да го видат новиот Galaxy S9. Ова го објави претставникот на компанијата на конференција на CES во Лас Вегас. Ова […]

Прочитај повеќе

Најголемиот производител на паметни телефони, Samsung ја најави надградбата на својот гласовен асистент. Компанијата како и конкурентите, Amazon и Google сака да го користи асистентот за управување со паметни уреди. Samsung произведува куп уреди, од телефони до телевизори и фрижидери, па се чини дека нема да има недостаток на уреди за управување. Компанијата сака да […]

Прочитај повеќе