Најголемиот производител на паметни телефони, Samsung ја најави надградбата на својот гласовен асистент. Компанијата како и конкурентите, Amazon и Google сака да го користи асистентот за управување со паметни уреди. Samsung произведува куп уреди, од телефони до телевизори и фрижидери, па се чини дека нема да има недостаток на уреди за управување. Компанијата сака да […]

Прочитај повеќе