Bike Seeker – Rent bikes in Amsterdam е апликација која им овозможува на сите во Амстердам да го пронајдат велосипедот кој најмногу им  одговора. Ова можеби и не е некоја вест, ако креатор на апликацијата не беше Горјан Јовановски, автор на апликацијата МојВоздух. „Тоа што работам во Booking.com ми ги отвори очите за какви се проблеми […]

Прочитај повеќе