Илон Маск предвидува дека првите ракети ќе отпатуваат на Марс во 2022 година. Можеби поинтересно е предвидувањето за патување од различни локации на земјата со ракети. Најдолгите патувања ќе бидат покуси од 30 минути, а патниците ќе можат да дојдат до било кое место на земјата за само 1 час. Она што е поголемо изненадување […]

Прочитај повеќе