Со децении наназад, Star Trek серијалот преживува со една или друга доза на успешност. Најновата телевизиска серија го однесе серијалот во значително поразличен правец, но едно останува исто – вулканските уши. Во случај да отсекогаш сте сакале да му дадете надворешна форма на гикот кој тлее во вас, следниве уши кои не се уши би […]

Прочитај повеќе

Google, како и Apple го отстрани приклучокот за слушалки од телефонот. Ова секако значи дека компанијата презентираше нови слушалки. Поради можностите на асистентот на Google, на прв поглед изгледа дека овие слушалки се подобар избор од слушалките на Apple. За разлика од слушалките на Apple, Google Pixel Buds доаѓаат споени со кабел. Кабелот освен што ги […]

Прочитај повеќе

Кратка рецензија за безжичните слушалки со микрофон на Asus, модел HS-W1 кои ги пронајдовме на нашиот пазар во продавниците на СЕТЕК, барајќи поквалитетни слушалки со микрофон за VoIP состаноци.

Прочитај повеќе