Killing Floor 2, уникатната алтернатива на ко-оп шутерот Left4Dead 2, се поднови со исклучително корисно надополнување. Наречено Descent Content Pack, надополнувањето ги израдува фановите со парови од нови мапи и оружја. Мапата Descent e изградена специјално за новиот Holdout sub-mode, режим на игра кој ги поставува играчите во зандани чиј распоред се генерира по случаен […]

Прочитај повеќе