Од 6 април, Dishonored 2 ќе добие пробна верзија и ќе ви дозволи бесплатно да ги искусите првите три мисии. Ваквата верзија нема да има временско ограничување и ќе можете да играте и со Корво и со Емили онолку колку што ви душа сака. Во случај да се решите да го проверите вториот продолжеток со […]

Прочитај повеќе

Популарната стратегија сместена во уште попопуларниот универзум, Halo, од неодамна им овозможи на играчите бесплатно демо. Во случај да го сакате да проверите дали е ова стратегијата за вас кликнете тука. Имајте предвид, меѓутоа, дека демото е исклучително ограничено и по цена од скоро 17 GB простор ќе ви дозволи да ја одиграте само првата […]

Прочитај повеќе