Иако никој не го сака, се чини дека Creation Club е тука да остане. По релативно контроверзниот почеток со Fallout 4, следната игра која ќе имплементира продавање модови ќе биде Skyrim. Првиот од таквите модови ќе биде Survival Mode, а ќе воведе потреба за храна, одмор и соодветна подготовка за излегување на крај со предизвикувачките временски […]

Прочитај повеќе