Дали сте се запрашале како изгледаат холивудските блокбастери пред и по ефектите? Креаторите на Doctor Strange споделија кусо видео во кое може да видиме како изгледаат борбите во филмот пред и по CGI ефектите. Бенедикт Камбербач и онака е доволно кул без оганот и штитовите, но каков стрип јунак би бил без нив? Ако сте […]

Прочитај повеќе