Креаторот на Star Trek, студиото CBS, објави дека имаат договор за емитување на новите епизоди со Netflix. Серијата ќе биде емитувана истовремено во 188 држави, сите во кои Netflix има дозвола за емитување, во кои е вклучена и Македонија. За целиот свет серијата ќе биде достапна ексклузивно на Netflix, а единствен исклучок се Канада и САД, […]

Прочитај повеќе