Evernote и Moleskine повторно креира заедничка Evernote апликација за бизнис корисниците, објави Evernote на својот блог. Новата апликација Evernote Business Notebook нема премногу да се разликува од претходниот Smart Notebook, а главна разлика ќе биде можноста корисниците селективно да ги споделат забелешките. Така корисниците ќе можат да ги споделат своите рачно напишани белешки од состаноците […]

Прочитај повеќе

Google Keep апликацијата за фаќање белешки е со чист дизајн, типично за Google, и нема ништо во околината што би можело да ви го одвлекува вниманието. Нормално, на почетокот на стартувањето на апликацијата ќе треба да внесете корисничко име од Google, па така сите белешки ќе ви бидат синхронизирани на сите уреди. Апликацијата нуди и […]

Прочитај повеќе

Секако, сите телефони доаѓаат со сопствена апликација за поставување на аларм, но доколку сакате да ги персонализирате истите и да добивате известувања во панелот за известувања, тогаш ReNotify е одлична апликација за тоа. Со помош на ReNotify секогаш ќе бидете во тек со вашите настани и што треба да направите, а тоа го овозможува токму […]

Прочитај повеќе

Сервисот за фаќање белешки и архивирање на најинтересните нешта од Веб, Evernote, стартуваше две нови интересни апликации Food и Hello. Food за iPhone е интересна апликација за одбележување на сите интересни моменти врзани со храната. Aпликација овоможува да се слика храната и да се зачува моментот, заедно со состојките од кои е направена храната, да […]

Прочитај повеќе

Со Evernote можете да си ги соберете сите информации кои ви се интересни, да си ги складирате на страна и да ги прочитате и искористите кога сакате. Интересно е што сервисот може да се користи со друштвени мрежи, мобилни, веб сајтови и да фаќате забелешки и тоа видео, слики, текстови, аудио … сè што сакате […]

Прочитај повеќе