Evernote си доби редизајн на неговата веб верзија. Сивата околина стана посветла, со препознатливиот ред од најлево: вашите белешки, вашите тагови, листа од вашите белешки и преглед на една белешка.

Прочитај повеќе

Се чини дека ефектот на веб продавници да популaризираат апликации и софтвер продолжува и со Mac App Store, само неколку дена по објавувањето.

Прочитај повеќе

Еvernote е доста корисна алатка со која можете да си додавате белешки додека сурфате. Можете да закачите фајл, слики, видео, да снимите аудио, текст, линкови… како и да пребарувате низ интернет при тоа одбележувајќи го тоа што ве интересира од сајтовите.

Прочитај повеќе