IT.com.mk ви посакува Среќни празници и Среќна нова 2011 година, во која не очекуваат уште неверојатни ИТ уреди и неверојатни ИТ сервиси кои ќе направат неверојатна ИТ револуција. Само погледнете се што се случи во 2010-та и ќе стане јасно дека информатичко-комуникациската технологија е во постојано движење напред рекреирајќи го навикнатото секојдневие во нешто ново и интересно.

Прочитај повеќе

Facebook го промени „Become a Fan” копчето со „Like” кое ја има истата функција како и станување фан на нешто, но иако звучи исто сепак е различно од другото „Like“ кое се клика кога ви се допаѓа некој пост од вашите пријатели.

Прочитај повеќе