Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, педесет и второ издание. Battleborn исфрли уште едно надополнување кое е и воедно последно. За жал, играта не успеа да привлече доволно играчи за да може да биде надополнувана во иднината. Како дел од есенската надградба, имате на […]

Прочитај повеќе

Иако крајно различна игра, Battleborn ја имаше несреќата да биде перципиран како Overwatch клон и, работите да бидат полоши, излезе релативно блиску до гигантот на Blizzard. Ваквата поставеност на настаните дефинитивно не помогна и тимот зад играта проба да привлече што повеќе играчи преку имплементирање најразлични стратегии. Првин, ја понуди играта со длабоки попусти, нешто […]

Прочитај повеќе

Battleborn е одлична игра која успешно пласира адреналинска акција во прво лице. И покрај тоа, Battleborn ја играат многу малку луѓе и, иако Gearbox вложи многу во играта, сепак доби внимание во најниска можна форма. Многумина вината ја гледаат во тајмингот, односно скорото поклопување со излегувањето на Overwatch. Наспроти популарното верување, Battleborn и Overwatch не […]

Прочитај повеќе

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дванаесетто издание. FPS игри на годината е нашата скромна листа од најдобрите пукачки игри во прво лице кои дефинитивно ќе остават белег во 2016-та година. Разгледајте ги нашите предлози, а потоа придружете нѝ се на социјалните мрежи и […]

Прочитај повеќе

FPS или First Person Shooter е акциона игра во прво лице каде играчот ја искусува акцијата преку очите на протагонистот. Почетоците на FPS датираат уште од далечната 1973 година, со развојот на играта Maze War, но популарност на овој жанр не експлодира се до 1992-та година, кога излезе Wolfenstein 3D и го воспостави урнекот за […]

Прочитај повеќе

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, шесто издание. Battleborn го воведе и 26-тиот херој, роботот Kid Ultra. Ликот е бесплатен за сите сопственици на сезонската пропусница, а за сите останати е достапен од 3 ноември. Се шушка дека играта, исто како и Evolve, би […]

Прочитај повеќе