Сопствениците на лаптопи потребно е да направат одредени прилагодувања доколку не сакаат брзо да им се испразни батеријата. За таа цел, во десниот долен агол, преку иконата за батерија, можете да наместите најразлични планови. Ова е сосема во ред, но алатката BatteryMode знае да биде значително помоќна и покорисна алтернатива. Со BatteryMode, чија икона е […]

Прочитај повеќе