Се извинуваме за вулгарниот јазик, но „Where the fuck should I go for drinks“ е навистина добар сервис за да најдете локални ресторани и барови за јадење и пиење. Не само што сервисот ќе ви препорача по случаен избор места во неколку градови од Македонија, туку и ќе ви покаже e**** мапа за како најбрзо […]

Прочитај повеќе

Rockmelt е нов и е доста интересен прелистувач. Се што сакате од друштвените мрежи, пред се Facebook, го имате на еден клик од вас, пријателите од лево, фидовите од десно, сурфањето на интернет пред вас… Прелистувачот е во затворена бета, но секој корисник кога ќе добие пристап добива неколку покани кои ги праќа кон другите корисници. (tnx Митко за поканата)

Прочитај повеќе