По неверојатната 2016, растот на глобалниот маркетинг во 2017 ќе забави. Очекувањата за падот се поради намалувањето на очекуваниот раст во неколку пазари: Кина, САД, Британија и Бразил, јавува глобалната маркетинг агенција Warc која е позната по своите истражувања. Најголема причина за падот на растот сепак е очекувањето за намалување на дигиталниот маркетинг во 2017. Очекувањата се […]

Прочитај повеќе