Backwards-Compatible e веб сајт преку кој прелистувате низ датабаза од 577 игри за да откриете кои PS4 игри се компатибилни со најновата конзола на Sony, но и за да добиете увид во најразлични оптимизации. Покрај солиден пребарувач, на располагање имате и категории за игри со: Најдобри перформанси на PS5 60 фрејмови во секунда Поддршка за […]

Прочитај повеќе