Iperius Backup Free 5 е апликација за сочувување и враќање на претходната состојба на вашиот компјутер, се со цел да се овозможи максимална безбедност на вашите лични податоци. Сочувувањето, односно бекапот може да се изврши на најразлични локации и во претходно-одредени временски интервали. Сѐ што треба да направите е да кликнете на копчето Create new backup […]

Прочитај повеќе

Од 28 јуни Google Drive ќе може да се користи за бекап и синхорнизација на целиот компјутер. Backup and Sync ќе овозможи можност за прикачување и чување на сите фајлови и слики на Google Drive. Backup and Sync е надградба на Google Drive for Mac/PC. Алатката е пред се наменета за домашните корисници, на кој ќе […]

Прочитај повеќе