Mozilla Labs го претстави Prospector: Instant Preview додатокот на Firefox 4 бета, кој овозможува да прегледате веб страни додека пребарувате во Awesome барот. Тоа значи дека прелистувачот ќе ги отвори веб страните да видите како изгледаат пред да кликнете на нив, налик на Google-овото инстант прегледување на страни.

Прочитај повеќе