Awesome Screenshot е екстензија за Chrome прелистувачот која ви овозможува брзо и лесно да си направите скриншот (слика) од сајт. Со додатокот ќе можете да ја скратите (crop) делот, да додадете текст, геометриски форми на сликата, и да замаглите приватни делови.

Прочитај повеќе