Пронаоѓањето на алатки и ресурси за стартапи не е едноставна работа, но ботот Kukie ќе може да ви помогне, или барем да ве инспирира. Автоматот за разговор Kukie, кој функционира на Facebook Messenger, предлага алатки за новите претприемачи кои би им помогнале да креираат бизнис план, да стартуваат стартап или можеби да прочитаат некој текст […]

Прочитај повеќе