Спојување на куп електроника и пластични делчиња е потребно за да се склопи новата Avengers Hero Inventor Kit играчка. Но, склопувањето не е крај, потоа треба да се програмира за да се добие посакуваното однесување на сите елементи. Сè ова е импресивно и е одличен начин преку игра децата да научат да програмираат, но и […]

Прочитај повеќе