Google претстави нова платформа, која ќе им помогне во скицирањето на сите. AutoDraw е едноставна алатка за скицирање, која не нуди премногу можности за уметниците и луѓето кои се малку повешти. Сепак на останатите AutoDraw ќе им заштеди време. На прв поглед AutoDraw не потсетува на софтвер за цртање, туку на Google Keyboard. Но, со вклучен волшебник […]

Прочитај повеќе