Виртуелната реалност доаѓа со куп предности кои го ставаат корисникот во средина на настаните кои му се презентирани. Со виртуелната реалност корисникот го доживува тоа што до сега го читал, што е предност за првите новинарски стории во 3Д. Associated Press во соработка со RYOT започна со продукција на статии во виртуелна реалност кои ќе […]

Прочитај повеќе