Assassin’s Creed: Odyssey излезе и успеа да ги освои срцата на повеќето гејмери, и покрај бројни контроверзни потези кои лесно можат да ве принудат кон дополнително посегнување по паричникот. Оние кои ја купија златната едиција на играта, можат дополнително да се радуваат не само на сезонската пропусница, туку и на пристап до римастер за култната […]

Прочитај повеќе

Со студениот бран доаѓа парадоксалната желба да искуси снежното доба, но од комфорот на вашиот дом. И додека надвор војуваат елементите, а снегот неуморно ги дави сите бои, затоплете го домот, направете чај и, во моменти кога не погледнувате преку прозорецот, втурнете се со некоја од нашите најдобри игри со снег. 5. The Elder Scrolls […]

Прочитај повеќе