Стримањето на видео и музика значително влијаеше на промените во овие две индустрии. Google имаше значајна улога и во двете, а сега во соработка со Ubisoft најавуваат нов стрим. Assassin’s Creed Odyssey ќе биде првата игра која ќе може да се игра на прелистувачот Chrome. Засега ова ќе биде првиот тест на платформата, иако платформата […]

Прочитај повеќе

Конференциите на Bethesda и Ubisoft имаа една заедничка точка, а тоа е дека и двете, на нивен уникатен начин, произлегоа како најуспешни конференции и прикажаа многу интересни работи кои ги оставија повеќето гејмери исклучително задоволни од виденото. Beyond Good & Evil 2 импресионира многумина со најновиот филмски трејлер, но ние и понатаму остануваме со мислењето […]

Прочитај повеќе