За време на промотивниот период играчите ќе можат бесплатно да си се почестат со World in Conflict и Assassin’s Creed IV Black Flag. Во пресрет на новогодишното расположение, француското студио Ubisoft слави две големи годишнини. Верувале-или-не, поминаа цели десет години од критички-признатиот стратешки хит, World in Conflict. До 11.декември, сите корисници со uplay акаунт ќе […]

Прочитај повеќе