Со оглед на огромна изложеност на мултимедијални добра, стандарниот корисник често се наоѓа во ситуација да се запраша со какви сè работи е исполнет неговиот хард диск. Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018 го скенира вашиот хард диск и нуди детален приказ за тоа какви фајлови се кријат зад хаубата. Резултатите од таквото нешто можат да бидат прикажани како […]

Прочитај повеќе