Често се случува на родителите да им бидат подадени најразлични „уметнички дела“ од децата, независно од тоа дали се работи за цртежи, слики, или писмени пораки. Често се случува и родители да ги земат тие дела и да ги стават во некој куп од документи и никогаш повеќе да не помислат на нив, што, како […]

Прочитај повеќе