Долго очекуваната акциона-авантура во прво лице конечно излезе и доколку сè уште не сте го провериле миленичето на Arkane Studios, знајте дека пропуштате солидна научно-фантастична приказна во феноменално графичко опкружување и со инспиративна музичка подлога. По сè изгледа, ние не сме единствените со таквото мислење, особено доколку се консултирате со metascore оценката од 85 поени […]

Прочитај повеќе