Што е работата на Technology Line менаџер, каде е примената на овие решенија, кои се перспективите на Java технологиите, но и можностите на идните девелопери во Сеавус, стекнување со сертификати и за најновите трендови во Java технологиите, разговараме со Никола Живков, Technology Line менаџер за Java технологии во Сеавус. Како изгледа работата на еден Technology […]

Прочитај повеќе