Првата реклама откако Аpple го претстави новиот Mac со процесор произведен од компанијата не е фокусирана на хардвер и софтвер. Наместо ова компанијата се одлучи за реклама која ќе ги „слави“ луѓето кои помагаат да се создаде одлична содржина на Mac. Фокусот е на личностите, но треба да не потсети и на содржината и делата […]

Прочитај повеќе