Можностите на камерата, водотпорноста на новиот iPhone 7 и часовникот како фитнес додаток, се во фокусот на новите реклами кои ги издаде Apple за новите уреди. Она што е можеби поинтересно е дека сите реклами се направени да го потсетат корисникот токму на фитнес или физичка активност. Во првата тинејџер на скирол снима видео доцна […]

Прочитај повеќе

Целата вчерашна еуфорија околу настанот на Apple на кој се претставија Apple 7 и Apple Watch Series 2 сумирана во видео од 107 секунди.

Прочитај повеќе