Порталот iFixit има карактеристичен начин на претставување на уредите кој ни овозможува да ѕирнеме во нивната внатрешност. Овој пат жртва на нивните алатки е поголемата верзија на iPhone 7. Новиот iPhone 7 Plus доаѓа со рeчиси идентичен дизајн како и претходната генерација, но сепак има подобрувањa. Најголемите промени покрај новите A10 Fusion и M10 процесори […]

Прочитај повеќе