Microsoft, Yahoo, и AOL најавија партнерство за онлајн рекламирање со кое ќе им се спротистават на конкурентите Facebook и Google. Ова партнерство ќе функционира на тој начин што компаниите ќе можат да си ги продаваат празните рекламни простори. Со спојување на силите овие три компании се надеваат дека ќе заштедат пари и ќе го зголемат […]

Прочитај повеќе

Сите сме свесни за можностите кои ги нуди интернет маркетингот, да се биде интерактивен, директен и вирален, да се допре до повеќе корисници одеднаж. Epipheo Studios ја знаат тајната за комуницирање со публиката на интернет. А ние можеме да научиме многу од нивниот начин на работа.

Прочитај повеќе