Фотографскиот пар Ани и Дими, кои пред некое време ги интервјуиравме за тоа како е да се работи заедно, денеска на својот официјален Facebook профил споделија видео од нивниот тест на камерата на iPhone 7 Plus. Парот ја тестира камерата на новиот iPhone 7 Plus во студио и на терен, а резултатите се презентирани во самото […]

Прочитај повеќе

(Овој текст е поддржан од Vip, како дел од кампањата “#Заедно е подобро.”) Тие се нашиот најзафатен, најпрофесионален и веројатно најсладок фотографски пар. Нивната пасија за создавање на фотографии со душа се чувствува во секој фајл кој ќе излезе од нивните мемориски картички, без разлика дали фотографираат проект од моден, комерцијален, концептуален, гастрономски, спортски или […]

Прочитај повеќе