Нова локална платформа Fitkit овозможува преку единствена месечна претплата да се вежба на повеќе локации. На дофат на корисниците им се најдобрите фитнес и спортски центри во Скопје, а постојано се работи и на додавање на нови активности, велат основачите на FitKit. Платформата е флексибилна и одлична за корисниците кои не можат да се одлучат […]

Прочитај повеќе