Достапна е официјалната Firefox 4 Мобиле верзија за Android и Maemo телефоните. Една од поважните новини во Firefox 4 Mobile има опција за синхронизација на сите букмаркови, историја на пребарувањето, лозинки и дури и отворени табови со десктоп прелистувачот.

Прочитај повеќе