Google ја објави новата 3.0 верзија на Android Studio. Бета верзија е достапна веќе подолг период, но сега е достапна и стабилна верзија. Заедно со Android Studio официјално е достапна и Developer Preview верзијата на Android 8.1. Првата верзија на Android 8.1 е достaпна единствено на Pixel 2 и Pixel 2 XL, Pixel, Pixel XL, […]

Прочитај повеќе