Нова верзија на Android Messages наскоро преку веб интерфејс би можела да пристигне и на компјутер. Ова го забележа Android Police додека прегледуваше по APK фајлот на верзијата 2.9. Ова ќе овозможи впарување на телефонот и компјутер. Google во новата верзија можеби се подготвува за одавање на Rich Communication Services (RCS). Станува збор за протокол помеѓу […]

Прочитај повеќе