Мotorola го претстави Xoom, 10-инчен (25.4 cm) таблет компјутер кој ќе работи на Android 3.0 Honeycomb, оперативен систем наменет за таблет компјутерите, ќе има 3G мрежа која може да се надгради во 4G при крај на годината, има 2Ghz dual-core процесор и 3Д Google мапи.

Прочитај повеќе