Амнестија за сите политичари кои се обвинети за криминал! Ова е најверојатно најконтраверзната одлука по која ќе остане запаметен претседателот Ѓорѓе Иванов во своите два мандати како „татко на нацијата“. Контраверзната одлука доаѓа под оправдание на г. Иванов да се стави крај на политичката криза која трае повеќе од година дена откако беа објавени снимените […]

Прочитај повеќе