Се чини дека Amazon пронајде нов хардвер кој е пол погодок. По успехот на Kindle Paperwhite, и неуспехот на останатите таблети и паметни телефон, Echo е новата ѕвезда. Компанијaта сега претстави нова верзија на Amazon Echo која главно се разликува по дизајнот. Новиот уред е понизок и пластиката сега е покриена со платно. Втората генерација […]

Прочитај повеќе

Amazon додаде два нови уреди, Tap и Dot, на Echo серијата на производи. Двата уреди се со речиси со идентична функционалност како Echo, звучникот кој се контролира со глас, но се разликуваат во намената. Тap е преносна верзија на Echo, a Dot е помала верзија која доаѓа со можност за приклучување на звучник по избор, […]

Прочитај повеќе