AlternativeTo е интересен сајт на кој ќе најдете најразновиден софтвер за неколку десктоп и мобилни оперативни системи. Но, за разлика од слични такви сајтови, AlternativeTo освен листи на софтвер нуди и алтернативи на истиот софтвер.

Прочитај повеќе