Alta е најновата фитнес алка од Fitbit, која сепак не е наменета за фитнес фанатиците, туку за обичните корисници. Најверојатно токму поради ова, за разлика од останатите паметни алки на Fitbit, Alta е дизајнирана поубаво и поедноставно. Цената на Alta e 130 долари, а уредот е веќе достапен во претпродажба. Алката може да брои чекори […]

Прочитај повеќе